„Pastebime, kad vis daugiau žmonių važinėja dviračiais. Vien „Velomaratone“ kasmet dalyvauja keliais tūkstančiais dviratininkų daugiau nei prieš metus. „Statoil“ greitai reaguoja į pokyčius ir pristato patogesnį būdą pasirūpinti dviračiais. Lietuvoje tai yra naujiena, tačiau tokie stendai „Statoil“ degalinėse jau pristatyti Danijoje ir Lenkijoje“, – sako Skirmantas Mačiukas, degalinių tinklo departamento direktorius.

Bendrovė nurodo, kad degalinėje dviratininkai galės pasirūpinti savo transporto priemone ir atlikti remonto darbus.

„Stende, kurį jau įrengėme „Statoil Žirmūnų tiltas“ degalinėje Vilniuje, jie tai galės padaryti patogiai ir saugiai. Be to, degalinėje jie galės gauti įrankių dėžutę, kurioje yra būtiniausi instrumentai, reikalingi dviračio remontui“, – teigia S. Mačiukas.

Greitai bendrovė dviratininkams pritaikys dar aštuonias visapusio aptarnavimo degalines įvairiuose Lietuvos miestuose. Iki rugpjūčio vidurio dviračių stendai taip pat bus įrengti dviejose Kauno ir Klaipėdos, Palangos, Alytaus ir Druskininkų „Statoil“ degalinėse.

„Statoil Fuel & Retail Lietuva“ valdo 76 degalinių tinklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)