Kaip rašo kommersant.ru, nuo liepos 1 d. nauja pigių skrydžių oro vežėja perėmė iš pagrindinės bendrovės visus trumpo nuotolio skrydžius Vokietijoje ir Europoje ne iš Frankfurto ir Miuncheno, taip pat perėmė skrydžius iš „Germanwings“ bendrovės.

„New Germanwings“ sukūrimas – „Lufthansa“ išlaidų mažinimo programos „Score“ dalis. Antros pagal dydį bendrovės Europoje vertinimu, ši programa padės 5,1 mlrd. skaičiuojant litais padidinti pelną ir suteiks bendrovei galimybę vėl pelningai skraidinti kryptimis Europoje. Kol kas „pigieji“ skrydžiai „Lufthansai“ buvo nuostolingi.

Naujos pigių skrydžių oro linijų bendrovės įkūrėjai nusprendė pakeisti skrydžių organizavimą, kad pritrauktų kuo daugiau keleivių. Kompanija siūlo klientams rinktis vieną iš trijų skrydžių patogumo lygių su galimybe pasirinkti papildomų paslaugų.

Naujieji bilietai kainuos 33 eurus su bagažu ir galimybe nemokamai pasirinkti vietą.

Rinkdamiesi standartinį variantą, keleiviai galės sėsti priekinėje lėktuvo dalyje ir gabentis 23 kg bagažą, taip pat nemokamai gaus užkandžių ir gėrimų. Toks bilietas kainuos 53 eurus.

Brangiausias variantas kainuos 199-299 eurus. Su šiais bilietais vietos bus pirmose trijose lėktuvo eilėse, bus galima turėti du 23 kg svorio lagaminus, taip pat bus pirmenybinis įlaipinimas ir įėjimas į verslo salę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)