„Norime atkreipti dėmesį, kad pradedant teikti paslaugas buvusiems Ūkio banko klientams, visos paslaugos bus atnaujinamos palaipsniui ir pradžioje bus teikiamos tik rezidentams. Dėl paslaugų ne Lietuvoje registruotiems piliečiams ir įmonėms informuosime papildomai. Taip pat norime informuoti, kad buvusiems Ūkio banko klientams nebus teikiamos mokėjimo kortelių ir grynųjų pinigų perlaidų paslaugos”, rašoma Šiaulių banko pranešime.

Pirmiausiai paslaugos bus pradėtos teikti šiuose Ūkio bankui priklausiusiuose skyriuose:

Klaipėdoje – buvusiame Naujakiemio KAS (Taikos pr. 101);
Vilniuje – buvusiame Vilniaus filiale (Vilniaus g. 28 / Benediktinių g. 2);
Ukmergėje – buvusiame Ukmergės filiale (Kęstučio a. 7);
Kaune – buvusiame Kauno filiale (Laisvės al. 80 / Maironio g. 26) ir buvusiame Kalniečių KAS (Savanorių pr. 375);
Alytuje – buvusiame Alytaus filiale (Jotvingių g.7 A).

Taip pat artimiausiu metu buvusiems Ūkio banko klientams dalis banko paslaugų bus pradėtos teikti ir 9-uose Šiaulių banko padaliniuose, kuriuose veiks pajungta Ūkio banke naudota operacinė sistema:

Utenoje – Utenos filiale (Utenio a. 22);
Rokiškyje – Rokiškio KAS (Vytauto g. 1);
Visagine – Visagino KAS (Parko g. 7);
Druskininkuose – Druskininkų filiale (M.K. Čiurlionio g. 111);
Plungėje – Plungės KAS (Telšių g. 1-2 A);
Tauragėje – Tauragės KAS (Vytauto g. 76);
Šilutėje – Šilutės filiale (Lietuvininkų g. 17);
Šiauliuose – Šiaulių filiale (Vilniaus g. 193) ir Šiaulių filialo Centro KAS (Vilniaus g. 167).

Taip pat, kaip tvirtina bankas, buvusiems Ūkio banko klientams jau artimiausiu metu buvusiems klientams bus sudarytos sąlygos atlikti mokėjimus ir vykdyti kitas internetinės bankininkystės operacijas.

Kai tik bus atnaujintas paslaugų teikimas buvusiuose Ūkio banko skyriuose, kuriuos perima Šiaulių bankas, juose klientai galės toliau laisvai naudotis teikiama individualių seifų paslauga ir disponuoti visomis savo vertybėmis.

Šiaulių bankas primena, kad jam perduoti įsipareigojimai tų Ūkio bankų klientų, kurių indėliai neviršija draudžiamos sumos – 345 280 Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)