Prokuroras su FNTT tyrėjais aiškinasi, ką daryti su Ūkio banko savininku. Jis buvo kviestas į apklausą, tačiau neatvyko, tad svarstoma, ar V. Romanovui netaikyti griežtesnių priemonių.

„Buvo ketvirtadienį kviestas į apklausą ir nepasirodė. Po pietų važiuosim į FNTT ir bandysim aiškintis, kokia ten situacija. Vakar daviau nurodymą mėginti susisiekti su juo pačiu ar su kažkuo, kas jam atstovauja, kad perduotų jam žinią, kad jis atsiųstų kokius nors patvirtinančius dokumentus, ar jis iš tiesų gydosi ar tiesiog dingo. Jeigu ne, tai paskelbsim paiešką“, – sakė prokuroras Simonas Minkevičius.

Praėjusią savaitę V. Romanovas teigė gulintis ligoninėje Maskvoje. Antradienį su juo susisiekti nepavyko.

FNTT ir prokurorai tiria Ūkio banko veiklą. Pareigūnai bando išsiaiškinti kur ir kodėl iš banko dingo milijardai litų. FNTT vadovas anksčiau yra sakęs, kad įtarimai kol kas pateikti Ūkio banko vadovams, tačiau įtariamuoju netrukus gali tapti ir jo savininkas V. Romanovas.

V. Romanovas yra padavęs į teismą Lietuvą dėl esą tyčia uždaryto jo banko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)