Naujajam restoranui Kaune įrengti buvo skirta daugiau kaip 3,45 mln. litų investicijų, jame įdarbinti 6 nauji darbuotojai. Dviejų aukštų restoranas parengtas aptarnauti 56 klientus, tiek pat yra ir sėdimų vietų.

Per šiuos metus Lietuvoje „Hesburger” planuoja atidaryti dar 3 restoranus bei įdarbinti mūsų šalyje 50 žmonių. Tuo tarpu kitose Baltijos šalyse duris atvers dar 4 restoranai, bei bus sukurta 60 papildomų darbo vietų.

Per praėjusius metus restoranų tinklas investavo daugiau kaip 34 milijonus litų visose 3 Baltijos šalyse, o tai yra 3 milijonais daugiau nei 2011 m. Per 2012 metus buvo atidaryta 12 restoranų ir sukurta daugiau kaip 150 darbo vietų.

Šiuo metu Vilniuje veikia 10 „Hesburger“ restoranų, Kaune – 9, Klaipėdoje – 4, Šiauliuose – 4, Panevėžyje – 2. Tinklas nurodo, kad Baltijos šalyse iš viso valdo 99 restoranus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)