Latvijos Centrinė statistikos valdyba pranešė, kad trečiąjį 2012 metų ketvirtį Baltijos šalyse vidutinis mėnesio atlyginimas iki mokesčių atskaičiavimo, lyginant su tuo pačiu 2011 metų laikotarpiu, labiausiai išaugo Estijoje. Toliau eina Latvija, o mažiausias augimas fiksuotas Lietuvoje.

Estijoje vidutinis mėnesio aplyginimas trečiąjį ketvirtį, lyginant su tuo pačiu 2011 metų laikotarpiu, išaugo 5,7 procento – iki 855 eurų (2952 litų), Latvijoje – 3,6 procento, iki 688 eurų (2375 litų), o Lietuvoje – 2,6 procento, iki 629 eurų (2172 litų).

Latvijos Centrinė statistikos valdyba pripažįsta, kad Latvijoje ir Estijoje realus atlyginimų augimas (atsižvelgus į vartojimo kainų pasikeitimus), lyginant su pernai metų trečiuoju ketvirčiu, siekė 1,9 procento, o Lietuvoje realus atlyginimas 0,8 procento sumažėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)