Sulaukus tautiečių pasipiktinimo dėl akcijos, kurios metu buvo žadama siūlyti dvi „Tarybines“ dešras už vienos kainą, „Maxima“ nusprendė atšaukti sausio 13-tosios pasiūlymą, tačiau sekmadienį parduotuvėse buvo siūloma įsigyti „Tarybinių“ virtų dešrelių su 25 proc. nuolaida. Taip pat pigiau klientai buvo kviečiami įsigyti rusiško gaiviojo gėrimo su SSRS kokybės ženklu.

DELFI skaitytojo atsiųstose nuotraukose iš parduotuvės „Maxima“ matyti, kaip lentynose išdėliotos „Tarybinės“ virtos dešrelės, kurioms taikoma 25 proc. nuolaida.

Ot Vinta
Nors dėl „Tarybinių“ dešrų akcijos „Maxima“ po kritikos atsisakė, visgi buvo teigiama, kad tokios akcijos yra planuojamos iš anksto ir jų sunku atsisakyti.

Taip pat daugiau nei vienu litu atpigintas gazuotas gaivusis gėrimas „Ot Vinta“, ant kurio etiketės puikuojasi ženklas SSRS. Kaip anksčiau DELFI rašė, „Maximos“ atstovai tikina, jog parduodami šį gėrimą nepažeidžia įstatymų, draudžiančių komunistinės ir nacistinės simbolikos naudojimą susirinkimuose ar platinimą.

„Maximoje“ akcija dešrelėms vyko ne tik sausio 13-tą dieną, bet visą savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (407)