„Jūsų šalis jau turėjo savo sėkmės istorijų“, – apsivilkęs lietuviams puikiai atpažįstamais spalvingais marškinėliais su skeletu sakė „Virgin“ įkūrėjas. „Todėl per mūsų artėjantį susitikimą Lietuvoje galėsime padiskutuoti, kaip pasiekti tos pačios sėkmės savo versle ir asmeniniame gyvenime“.

Anuomet hipišką marškinėlių dizainą, kuris tapo pirmosios nepriklausomos Lietuvos krepšinio rinktinės kovos simboliu 1992-ųjų olimpinėse žaidynėse Barselonoje, mūsų sportininkams parūpino kultinė JAV grupė „Grateful Dead“.

Dažnai spaudoje „hipiu kapitalistu“ vadinamam R. Bransonui ši apranga, rodos, tinka ne blogiau nei solidus kostiumas.

Nekerio saloje, vienoje iš Britų Mergelių salų Karibų Jūroje, praėjusią savaitę svečiavęsis R. Bransono bičiulis verslininkas Vladas Lašas įteikė pastarajam ir dokumentinio filmo „Kita svajonių komanda“ kopiją. V. Lašo teigimu, pirmosios Olimpinės žaidynės po nepriklausomybės atkūrimo yra vienas labiausiai įkvepiančių epizodų Lietuvos istorijoje ir puikiai atitinka R. Bransono verslo filosofiją.

„Richardui yra būdinga visuomet žengti už savo galimybių ribos ir išsikelti aukštesnius tikslus nei kiti. Tokį lietuviško ryžto pavyzdį ir norėjau jam parodyti“, - mintimis apie planuojamą sero vizitą dalijosi V.Lašas.

V. Lašo nuomone, mūsų verslui šiuo metu trūksta užsidegimo pakartoti pirmųjų nepriklausomybės metų sėkmės istoriją. Jis tikisi, kad susitikimas su charizmatiškuoju lyderiu R. Bransonu Lietuvos verslo visuomenei taps įkvėpimo šaltiniu ir padės keisti mūsų vertybes – paskatins verslą siekti ne vien pelno, bet ir visa apimančios naudos žmonėms, įvairioms bendruomenės ir mūsų planetai.

Kaip skelbta anksčiau, vienu garsiausių pasaulio verslininku ir lyderystės ikona laikomas R. Bransonas Lietuvoje lankysis birželio 2 d. – tądien „Virgin“ imperijos įkūrėjas dalyvaus lyderystės forume „Žalgirio“ arenoje Kaune.

R.Bransono vizitu į Lietuvą rūpinasi išskirtinių verslo ir lyderystės renginių organizatorius „Success Stars International“. Daugiau informacijos - www.success-stars.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)