„Bendrovė nedidina gamybinių apimčių, o atnaujina susidėvėjusią ir technologiškai pasenusią įrangą“, - teigia „Vilniaus baldai“ gamybos vadovas Renatas Rimkūnas.

2013 m. bendrovė planuoja tęsti gamybinių įrenginių modernizaciją ir savo lėšomis numato investuoti dar apie 15 mln. litų į naujus įrenginius.

„Vilniaus baldai“ gamina ir parduoda Švedijos koncernui „Ikea“ daugiau kaip trisdešimt įvairių gaminių.

Šiemet bendrovė planuoja keisti gaminamos produkcijos asortimentą: dalis iki šiol gaminamų gaminių nebus gaminami, tačiau bus pradėta šešiolikos naujų gaminių gamyba.

„Naujų gaminių gamybą planuojame pradėti gaminti etapais: vaikų kambario baldus ketiname pradėti gaminti jau šių metų kovo, o iki pirmojo pusmečio pabaigos planuojame pilnai įsisavinti ir kitų naujų gaminių gamybą“, - teigia gamybos vadovas R. Rimkūnas.

Šiuo metu AB „Viniaus baldai“ aktyviai bendradarbiauja su „Ikea“ dėl papildomų naujų gaminių įvedimo, kurių gamybą planuoja pradėti jau šių metų rudenį.

Kontrolinį „Vilniaus baldų“ akcijų paketą valdo investicijų bendrovė „Invalda“. „Vilniaus baldų“ akcijomis yra prekiaujama "NASDAQ OMX Vilnius" biržos oficialiajame sąraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)