„Vienas pagrindinių mūsų naujosios strategijos tikslų – sustiprinti pozicijas Baltijos šalių rinkoje, siūlant platesnį paslaugų pasirinkimą. Bankinės veiklos startas Latvijos ir Estijoje buvo labai geras, nepaisant sudėtingos ekonominės situacijos. Lietuvos ūkio plėtros perspektyvas mes vertiname teigiamai, o veiklą ketiname pradėti siūlydami savo paslaugas šioje rinkoje veikiantiems banko klientams iš Suomijos ir stambioms vietos įmonėms“, – sakė „Pohjola Bank plc“ vadovas ir prezidentas Mikaelis Silvennoinenas.

Jis pridūrė: „Plėtodami tarptautinį verslą pirmiausia sieksime užtikrinti konkurencingas paslaugų tiekimo sąlygas „OP-Pohjola Group“ klientams ir įsitvirtinti rinkoje kaip išbaigtų sprendimų tiekėjai. Mūsų santykiai su klientais yra ilgalaikiai, grindžiami išsamiomis jų poreikių, verslo žiniomis ir artimu bendravimu“.

Lietuvoje jau veikia tai pačiai grupei priklausanti ne gyvybės draudimo bendrovė „Seesam“.

2011 metų vasarą „Pohjola“ banko filialas pradėjo veikti Estijos sostinėje Taline, o 2012 metų rudenį – Latvijos sostinėje Rygoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)