„Prie verslo bankininkystės tarnybos vairo stojau pačiame sunkmečio įkarštyje 2009 m. pabaigoje. Mano puoselėta darbo vizija buvo, jog verslo klientams bankas turi išlikti patikimas partneris ne tik klestėjimo, bet ir ekonomikos sunkmečio metu. Matau, kad mūsų banko verslo bankininkystės tarnybai pavyko tai įgyvendinti - su klientais puoselėjame ilgalaikius santykius, pagrįstus abipuse pagarba ir pasitikėjimu“, – banko pranešime cituojamas V. Bučiūnas.

Verslo bankininkystės tarnybos vadovu skiriamas Dainius Vilčinskas, kuris iki tol vadovavo „Swedbank“ finansavimo ir lėšų valdymo departamentui.

Naujasis Verslo bankininkystės tarnybos vadovas D. Vilčinskas banke dirba nuo 2001 metų. Jis ėjo verslo finansavimo projektų, tarptautinių klientų skyriaus vadovo pareigas. Nuo 2011 metų iki šiol D. Vilčinskas vadovavo „Swedbank“ finansavimo ir lėšų valdymo departamentui.

Primename, kad nuo gegužės 31 d. „Swedbank" palieka ir banko valdybos pirmininkas bei administracijos vadovas Antanas Danys. Jis teigia nusprendęs keisti veiklos pobūdį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)