RC duomenimis, "Entaro" ir "NVP projektų" įstatinis kapitalas sudaro po 437,545 mln. Lt. "Patria Holdings" įstatinis kapitalas yra 437,547 mln. Lt. "Vilniaus prekybos" įstatinis kapitalas po reorganizacijos - 588,554 mln. Lt.

"Ir "Entaras", ir "NVP projektai", ir "Patria Holdings" visos jos trys yra holdinginės kompanijos, kurios laikys "Vilniaus prekybos mažmenos" akcijas, kuri savo ruožtu turi "Maxima grupės" akcijas ir "Euroapothecos" akcijas", - sako VP direktorė Diana Dominienė.

Anot jos, įgyvendinta VP reorganizacija - akcininkų pageidavimas: "Buvo pavesta akcininkų padaryti reorganizaciją, mes ją ir įgyvendinome. <...> Iš esmės skaido pagal sritis".

"Vilniaus prekybai" priklauso mažmeninių prekybos centrų valdytoja "Maxima grupė", vaistinių tinklo valdytoja "Euroapotheca", susijusių įmonių konsultavimu užsiimanti "Vilniaus prekybos mažmena" bei kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją