Minėtame punkte Pasienio kontrolės punktų direkcija prie Susisiekimo ministerijos įgyvendina investicinį projektą, kurio metu bus rekonstruojama ir įrengiama eismo juostų asfaltbetonio danga.

Paruošiamieji darbai buvo pradėti jau anksčiau, o baigiamosios rekonstrukcijos stadijoje eismas per Medininkų punktą bus visiškai sustabdytas nuo rugpjūčio 16 dienos 7 valandos iki rugpjūčio 23 dienos 7 valandos.

Minėtu laikotarpiu Lietuvos ir Baltarusijos pasieniečiai per Medininkų pasienio kontrolės punktą į abi puses neleis vykti visų rūšių transporto priemonėms: lengviesiems bei krovininiams automobiliams, turistiniams bei maršrutiniams autobusams, motociklams ir pan. Per šį kontrolės punktą nebus praleidžiami ir pėstieji.

Per valstybės sieną ketinantiems vykti asmenims Valstybės sienos apsaugos tarnyba rekomenduoja nuo rugpjūčio 16 iki 23 dienos rinktis kitus kelionės maršrutus bei į Baltarusiją vykti per Vilniaus rajone esantį Lavoriškių pasienio kontrolės punktą arba Šalčininkų rajone esantį Šalčininkų pasienio kontrolės punktą.

Asmenys, kurie turi leidimus į Medininkų pasienio kontrolės punktą įvažiuoti ir būti patikrinti be eilės, į kaimyninę valstybę laikinai galės vykti ir bus tikrinami Lavoriškių bei Šalčininkų pasienio kontrolės punktuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją