Lietuvos banko išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad K. Ramonas buvo atleistas pagal kelis Darbo kodekso straipsnius, vienas iš jų nurodo, kad šiurkščiu darbo drausmės pažeidimu laikomas „pasinaudojimas pareigomis siekiant gauti neteisėtų pajamų sau ar kitiems asmenims arba dėl kitokių asmeninių paskatų, taip pat savavaliavimas ar biurokratizmas“.

„Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ viename praėjusių metų rugsėjo mėnesio numerių nušviečiamos E. Baranausko vestuvės, kuriose svečiavosi ir K. Ramonas su žmona.

Buvusio „Snoro“ prezidento R. Baranausko sūnus Edgaras su Karolina Dubovikaite susituokė 2010 m. rugsėjo pradžioje Vilniuje. Tarp svečių buvo ir tuomet pagrindinis banko „Snoras“ akcininkas Vladimiras Antonovas su žmona. Abu jaunavedžiai dirbo „Snore“.

Čia pat dirba ir K. Ramono sesuo bei dukra. Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai pateiktoje deklaracijoje matyti, kad K. Ramono sesuo Judita Ramonaitė dirba banke „Snoras“, dukra Ramona Laurinkienė tame pačiame banke dirba vyresniąja juriste, kur darbą pradėjo rugsėjo pradžioje, savo noru išėjusi iš Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI), DELFI patvirtino VMI.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)