Baltarusijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad „Maxima” įmynė tvirtą pėdsaką jų šalyje: įsigijo domeną maximabelarus.by, įsteigė įmonę, kuri užsiims plėtra jų šalyje, o metų pabaigoje parduotuvės atvers duris pirkėjams.

Apie plėtros planus Baltarusijos žurnalistams pasakojo įmonės „Glera” direktorius Aurimas Namajuška, daug metų dirbęs bendrovėje „Maxima grupė”.

Tuo tarpu „Maxima grupės” atstovas Giedrius Juozapavičius ir „Vilniaus prekybos” vadovė Diana Dominienė tvirtino, kad tiek „Glera”, tiek A.Namajuška neturi nieko bendra su „Maxima” ar „Vilniaus prekyba”.

G.Juozapavičius patikino, kad plėtros Baltarusijoje jo atstovaujama įmonė nevykdo.

Tiesa, „Maxima” vardą šioje šalyje, kaip ir nemažai kitų, jie yra įregistravę.

„Vilniaus prekybos” direktorė D.Dominienė patvirtino, kad Baltarusijoje įregistruotas ir interneto domenas. „Mes turime planų Baltarusijoje, tačiau ne šiandien. Kada? Neaišku”, – sakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją