Turėjęs 11.15 val. iš Kijevo į Vilnių atvykti lėktuvas yra atšauktas, patvirtino Tarptautinis Vilniaus oro uostas. Kiti atvykimai planuojami 16. 20 val. ir 18.20 val.

Išvykimas į Kijevą, planuotas 7.05 val., vėluoja ir numatomas 17.20 val., taip pat nurodoma, kad vėluoja ir 12.05 val. numatytas išvykimas.

„Direktorių valdyba nusprendė paskelbti kompanijos bankrotą“, – rašoma bendrovės „Cimber Sterling“ pranešime spaudai.

Šių metų vasarį „Cimber Sterling“ su „Aerosvit Airline“ pasirašė sutartį dėl maršrutų operatoriaus tiekimo paslaugų.

Pernai rugpjūtį ukrainiečio verslininko Igorio Kolomoiskio investicinė įmonė „Mansvell Enterprises Ltd“ siūlėsi supirkti smulkiųjų „Cimber“ akcininkų akcijas po 1,50 kronos (0,46 Lt) už akciją. Rugpjūčio 1 d. „Mansvell Enterprises Ltd“ buvo įsigijusi 70,8 proc. „Cimber“ akcijų.

Kai išplėtė veiką už Skandinavijos ribų „Cimber Sterling“, kuri yra skandinavų oro linijų bendrovės SAS, Suomijos „Finnair“ ir Norvegijos „Norwegian Air Shuttle“ varžovė, stipriai nukentėjo per aršią pigių skrydžių bendrovių kovą ir dėl didėjančių išlaidų.

Teismas paskirs vieną ar du bankroto administratorius. Bendrovės interneto svetainėje buvo skelbiama, kad visi skrydžiai atšaukiami, o už bilietus pinigai nebus grąžinami. Vėliau svetainė buvo išjungta.

„Cimber Sterling“ turi apie 20 lėktuvų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)