Nauju generaliniu direktoriumi valdyba išrinko Roką Masiulį. Kandidato pasirinkimą lėmė patirtis ir kvalifikacija įgyta dirbant energetikos ir finansų sektoriuose: keturiolika metų įmonėse „Arthur Andersen“ ir „Ernst & Young“, kur vadovavo energetikos sektorių aptarnaujantiems padaliniams, o paskutinioji darbovietė – likviduojamos bendrovės „Leo LT” valdybos narys bei administracijos direktorius.

Pasak valdybos pirmininko Romo Švedo, Jurgio Aušros indėlis į įmonę ir jos veiklos plėtojimą yra labai reikšmingas. Buvusio „Klaipėdos nafta“ generalinio direktoriaus pastangomis baigta Klaipėdos naftos terminalo rekonstrukcija, po kurios terminalas pripažintas vienu iš pačių moderniausių terminalų Europoje. Be to, pažymėtina, kad įmonė dirba pelningai – 2009 metus baigė gerais finansiniais rezultatais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją