Gyventojai teigia, kad kiekvieną dieną šioje atkarpoje užklimpsta dešimtys automobilių ir nuogąstauja, kad ištikus nelaimei, ugniagesiai ar medikai negalėtų pasiekti už nepravažiuojamų duobių esančių gyventojų.

„Visi kalba apie duobes Kaune, bet per tas duobes galima pervažiuoti, o čia - neįmanoma, su visureigiais galima pravažiuoti, bet lengvieji automobiliai iš karto klimpsta. O čia gi yra miesto teritorija, ne rajono“, - ironiškai kalba vietiniai gyventojai.

Taip pat žmonės tikina, kad skambino įvairioms tarnyboms, tačiau jokios pagalbos nesulaukė.

DELFI skaitytojas taip pat atsiuntė daug nuotraukų, liudijančių apie sunkią padėtį Kauno rajono Ringaudų gyvenvietėje. „Taip „mėgaujasi“ Kauno raj. Ringaudų Jurginų gatvės gyventojai. Kviečiame visus atvykti į svečius, o ypač Kauno raj. merą p. Makūną ir seniūną, p. Petravičių“, - sarkazmu ir ironija dvelkia skaitytojo laiškas.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją ir nuotraukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (557)