Vaizdai su tokia „Maximos“ reklama klaidžioja socialiniuose tinkluose ir kelia pirkėjų pasipiktinimą. Patys prekybininkai už šį akibrokštą atsiprašo.

„Kasdien siūlome itin didelį skirtingų akcijų skaičių, populiariausių produktų akcijas planuojame gerokai iš anksto – maždaug prieš mėnesį. Galimai dėl to planuojant ir šio produkto akciją, nebuvo atsižvelgta į akcijos datą ir produkto pavadinimą. Atsiprašome savo klientų, kuriuos akcijoje dalyvaujančio produkto pavadinimas gali įžeisti“, - DELFI teigė tinklą valdančios bendrovės „Maxima LT“ atstovė ryšiams su visuomene Olga Malaškevičienė.

Olga Malaškevičienė
Pasak jos, „Maxima“ susizgribo per vėlai, ir pasipiktinimą keliančios „tarybinės“ akcijos anuliuoti negali. Esą prekybos tinklas jau paruoštas konkrečioms nuolaidoms, o ir pirkėjai, Sausio 13-ąją ketinantys pirkti „Tarybines“ dešras, gali būti suklaidinti. „Akcijos atšaukti tiesiog negalime. Lygiai tuo pačiu mastu informuoti, kad tos akcijos nebus, mes neturime galimybių“, - pridūrė O. Malaškevičienė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (968)