Prieš vasaros sezoną bendrovė planavo iš Vilniaus į Rygą skraidyti 8 kartus per dieną. Tačiau vasaros skrydžių tvarkaraštyje ir toliau numatyta, kad bus vykdomi 7 skrydžiai per dieną.

Tokia pat situacija Palangoje – dar vasarį planuota 14 reisų per savaitę į Rygą, tačiau vasaros tvarkaraštyje liko 13 reisų.

Beje, keičiasi skrydžių iš Vilniaus laikas. Nuo gegužės 14-os neliks 23:30 val. skrydžio į Rygą. Nuo gegužės 16-os šį reisą pakeis skrydis, vykdomas 11:45 val.

DELFI primena, kad nuo gegužės 14 dienos „airBaltic“ atsisako skrydžių iš Vilniaus į Danijos sostinę Kopenhagą. Dar neprasidėjus naujam vasaros skrydžių sezonui, nuo kovo 27 dienos bendrovė atsisakė skrydžių iš Vilniaus į Dubliną, Londoną, Romą ir Paryžių. Tai siejama su „Wizz Air“ ir „Ryanair“ bendrovių atėjimu į Vilnių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją