R. Baranauskas kas rytą privalo pasirodyti Bromlio policijos nuovadoje, Kento grafystėje. Šios nuovados pareigūnas DELFI patvirtino, kad bankininkas uoliai vykdo teismo sprendimą ir pastarąsias porą dienų prisistatė laiku, nė sykio nevėlavo.

„Jis savo laiką žino. Pastarąsias dvi dienas jis pasirodė laiku“, - sakė pareigūnas.

Pirmadienį R. Baranauskas į Bromlio nuovadą prisistatė prieš 11 val. Lietuvos laiku. Jį atlydėjo bankininko sūnus Edgaras.

„Range Rover“ markės visureigiu atvykę Baranauskai su žiniasklaida bendrauti nebuvo linkę. Į nė vieną klausimą bankininkas ir jo sūnus atsakyti nepanoro.

Buvęs „Snoro“ vadovas policijos nuovadoje atliko įprastine tampančią procedūrą, dokumentų pildymas užtruko vos kelias minutes. Atlikus šiuos formalumus, Baranauskai sėdo į „Range Rover“ ir išvažiavo.

DELFI primena, kad Vestminsterio magistrato teismas penktadienį už užstatą paleido R. Baranauską ir jo partnerį, rusų bankininką Vladimirą Antonovą. Iki sprendimo dviejų didžiausių buvusių „Snoro“ akcininkų ekstradicijos byloje, jiems leista būti laisvėje. Beje, gerokai turtingesniam V. Antonovui nustatyta kur kas kuklesnė užstato suma – 300 tūkst. Lt.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)